Mindre känslig hud +
ökad elasticitet och fasthet inom 90 dagar.

Våra Probiotiska Hudvårdsprodukter skapar fantastiska resultat!

Vi vet idag att nyckeln till en optimal hudhälsa till största delen beror på hudens mikrobiella mångfald. Detta innebär att din huds mikrober (bakterier, virus, svampar etc.) är det som skapar och upprätthåller en frisk hud!

Ge oss 90 dagar att minska din huds känslighet och öka dess elasticitet och fasthet.

Vår hudvårdsrutin

Steg 1 - Makeup Remover

Använd denna mjölkaktiga Makeup Remover för att avlägsna Makeup utan att skada hudens mikrober eller tvätta av hudens fantastiska naturliga oljor (sebum)

Steg 2 - Probiotic Mist

Denna underbara mist innehåller 10 miljoner levande Probiotika (Bacillus) per ml och gynnar din huds naturliga bakterieflora. Detta resulterar b.la. till en ökad lyster, fasthet och elasticitet.

Denna underbara mist innehåller 10 miljoner levande Probiotika (Bacillus) per ml och gynnar din huds naturliga bakterieflora. Detta resulterar b.la. till en ökad lyster, fasthet och elasticitet.

Steg 3 - Prime Lipids

Denna ansiktsoljan imiterar hudens naturliga sebum och ger näring åt en torr och känslig hud. På så vis minskar den en känslig hud samtidigt som den ökar hudens elasticitet och fasthet.

Steg 4 - Prime Serum

Detta underbara serum innehåller en hög mängd Hyaluronsyra, Probiotika (goda bakterier) och Prebiotika (mat för hudens goda bakterier). 

Dessa ingredienser stärker hudens barriärfunktion, minskar känslighet, ökar elasticitet och fasthet samt får din hud att kännas mer levande.

Så trevlig kundservice och bemötande och snabb återkoppling! Märks att de är måna om sina kunder!????

Gabriella SmithGabriella SmithTrustpilot, 30/9 - 2021

Snabb leverans, kom dagen efter, bra service och produkter!

TovaTovaTrustpilot, 12/9, 2021

Superbra service!

Britt-Marie WindenbergBritt-Marie WindenbergTrustpilot, 25/8 - 2021

Jag måste erkänna att tanken på att inte tvätta ansiktet för någon som har dragits med akne, perioral detmatit och rosacea i 15 år var obehaglig. Men efter ett par djupa andetag och att ha intalat mig själv att ”blir det värre så är det bara att gå tillbaka till de gamla rutinerna” så bytte jag ut rengöringen och moisturizern mot lipids+serum och probiotic boots. Det har nu gått drygt två veckor och jag har nästan inga nya utslag men dras såklart fortfarande med de röda fläckarna från gamla utslag. Sammanfattningsvis är jag nöjd och hoppas att det kommer fortsätta bli bättre! Rent praktiskt var det enkelt att beställa och snabb leverans.

CharlotteCharlotteTrustpilot, 19/8 - 2021

Jättenöjd med produkterna och ser redan efter några veckor ett tydligt resultat! Ingen mer tvål utan endast makeup removern, boost och serum. Så smidigt! ????

Agneta KallinAgneta KallinTrustpilot, 24/8 - 2021

Älskar mina produkter och kan känna och se positiv förändring på min hud när jag använder dem. De är enkla att använda och har en mild och god doft. Service och support har varit fantastisk med snabb och bra hjälp vid frågor. Supernöjd!!

HelenaHelenaTrustpilot, 5/8 - 2021

Fantastiska produkter, mina röda fläckar och eksem försvann på två dagar.

PeterPeterTrustpilot, 7/8 - 2021

Revolutionerade grymma produkter! Alla som är intresserad av hudvård ska prova detta märke????????????????

Amanda WinbergAmanda WinbergTrustpilot, 14/8 - 2021

Produkter känns mycket bra, bästa investering hittills. Mycket trovärdiga, rena och naturliga. Jag välkomnar den goda bakterieflora och hoppas på att behålla den framöver.

Maria FlodenMaria FlodenTrustpilot, 22/8 - 2021

Gick fort och fint packat! Rekommenderas!

Susy AlfieroSusy AlfieroTrustpilot, 27/8 - 2021

Jag har haft problematisk hud sedan jag var 8 år då jag blev diagnosticerad med rosacea (vilket är exceptionellt vid så ung ålder). Sedan dess har jag lidit otroligt mycket pga min hud, som är väldigt röd, grov i vissa partier, enorma porer och en helt galen talgproduktion. Men äntligen har jag hittat produkter som hjälper mig så mycket som jag tror är möjligt med den här sjukdomen (dvs. har inte fått perfekt hy, men så mycket bättre). Framförallt är den mer balanserad, med en mycket mer stabil talgproduktion, vilket har blivit mitt största hudproblem på senare år. Produkterna är för dyra för min studentplånbok, men bedömer det som värt det ändå! Tack Sapienic

AnonymAnonymTrustpilot, 4/10 - 2021

Sapienic Booster är nog en av de mest effektiva produkter jag testat som min hud klarar. Jag har känslig hud och får lätt utslag men har bara märkt av att min hy är i toppform och utan utslag!

Anna SmithAnna SmithTrustpilot, 14/7 - 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi delar kontinuerligt med oss av tips och trix om hur du med enkla medel kan öka din huds mirkobiella mångfald utan att använda någon form av hudvård

Tack för att du prenumererar!

Customer Success

What people say