Har du känslig hud?

Just nu – kostnadsfri konsultation

Optimal hud på 50 dagar!

Det enda sättet som du på kort- och lång sikt kan motverka känslig hud är att uppnå en mikrobiell mångfald. Detta innebär att du måste öka mängden bakterier, virus och svampar som naturligt ska finnas på huden.

Vi är världsledande inom mikrobiell hudvård och vill vara en del av din resa mot en optimal hudhälsa.
 

Boka ett 10-minuters kostnadsfritt konsultationssamtal med oss så berättar vår expert, Michelle Issa - hudterapeut, vad som krävs för att uppnå en optimal hud på 50 dagar. 

Boka en kostnadsfri konsultation med vår hudterapeut

Skicka oss ditt namn och e-post på hej@sapienic.se så återkommer vi så snart som möjligt. Vi hittar givetvis en tid som passar just dig.

Michelle har lång erfarenhet som hudterapeut, och har arbetat praktiskt med Sapienic på Lundborgskliniken i Göteborg.

Samtalet innehåller...

Nya enkla Livsstilsvanor

Allt ifrån surkål till vinterbad och jordmasker kommer att kunna öka din mikrobiella mångfald och på så vis minska din känsliga hud. Vi går igenom ett antal livsstilsvanor och sedan är det upp till dig att välja om du vill satsa på en eller flera. 

Det bästa är att dessa livsstilsvanor är helt kostnadsfria...

Mikrobiell Hudvård

Mikrobiell hudvård är nyckeln för en optimal hudhälsa. Du kommer att få en rekommendation av produkter som passar just ditt specifika hudtillstånd.

 

Det finns absolut inget köptvång. Vårt mål är att ge dig rätt information. Det är sedan upp till dig om du vill ta ett beslut eller inte.

Boka en kostnadsfri konsultation

Skicka oss ditt namn och e-post på hej@sapienic.se så återkommer vi så snart som möjligt. Vi hittar givetvis en tid som passar just dig.

Ta chansen att få en bättre hudhälsa!