Vi hade varit extremt tacksamma om du velat sprida vidare vårt budskap om en ny och bättre hudvårdsbransch… Vi är David som just nu slåss mot en överväldigande stor Goliat.

 

Det kan ibland vara svårt att sprida vidare budskapet om hudens mikroflora och varför det är oerhört viktigt för vår hudhälsa. Vi har därför satt ihop en kort beskrivning om vad vi gör och varför ingen hudvård är världens bästa hudvårdsrutin:

 

Budskapet som hudvårdsbranschen har missat!

 

”Visste du att forskare som studerar de kvarvarande jägar- och samlarsamhällena har upptäckt att de, som lever där, saknar hudåkommor såsom akne, eksem eller andra hudinflammationer?

 

Om du har en känslig hud så måste du sluta att använda löddrande hudvårdsprodukter som tvättar bort ditt sebum. Ditt sebum är den kombination av naturliga oljor som matar din huds goda mikrober, vilka skapar ett skydd mot de onda mikrober som orsakar hudåkommor och känslig hud.

 

Vår hud är evolutionärt byggd för att interagera med de mikrober (bakterier, virus etc.) som finns I naturen. Du bör därför spendera så mycket tid som möjligt i skogen så att din hud kan komma i kontakt med de miljarder mikrober som finns där.

 

För människor som bor i urbana samhällen finns en möjlighet att ge en boost till hudens mikroflora genom att använda Sapienic Skincare.

 

Vi använder en ny mikrobiell bioteknik för att skapa produkter som ökar kvalitén på ditt sebum samtidigt som de stärker din huds mikrobiella mångfald. Nya innovationer har även gjort det möjligt för oss att öka mängden av det mest aktiva ämnet i ditt sebum, Sapienic Acid. Detta ämne gynnar de goda mikrober som skyddar din hud.”

 

När alla andra tänkte; ”Goliat är så stor så jag kan inte besegra honom”, tänkte David; ”Goliat är så stor så jag kan inte missa honom!”

 

Tack för att du är med och bidrar till en bättre hudvårdsvärld!

 

Tveka inte att lämna din åsikt i kommentatorsfältet här nedan. Jag uppskattar all form av feedback.

#nosoap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Visa skriva kommentarer